parmprizkozani

Αντηλιακές μεμβράνες Glassdrive

Αντηλιακές μεμβράνες Glassdrive Τσαντεκίδης

Αντηλιακές μεμβράνες Glassdrive
Glassdrive Τσαντεκίδης

Συνεργασία με τις κορυφαίες αντηλιακές μεμβράνες της Johnson Window Films

Στην Glassdrive Τσαντεκίδης, επίσημου σταθμού της Glassdrive για την Κοζάνη, πρώτη μας προτεραιότητα υπήρξε εξαρχής η άνεση και ασφάλειά σας. Γι’ αυτό συνέχεια θέλουμε να επενδύουμε σε νέες συνεργασίες, τεχνολογίες, προϊόντα και υπηρεσίες ώστε να σας προσφέρουμε τις πιο ποιοτικές και συμφέρουσες λύσεις της αγοράς. Και πλέον, με τη νέα μας συνεργασία με την κορυφαία αμερικανική εταιρεία Johnson Window Films, μπορείτε να προστατεύετε ακόμα πιο αποτελεσματικά τα παιδιά σας, τους ίδιους, αλλά και το αυτοκίνητό σας, από τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας   

Αισθητική αναβάθμιση και προστασία

Χάρη στην ιδιαίτερα πλούσια γκάμα μεμβρανών που προσφέρει η Johnson Window Films, υπάρχει πάντα μια λύση που μπορούμε να σας προτείνουμε και να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας, οικιακές, επαγγελματικές ή για το όχημά σας. Υπάρχουν από πρακτικά διάφανες μεμβράνες έως και αρκετά σκουρότερες, καθώς επίσης και συνδυασμός αντανάκλασικών ιδιοτήτων.

Σε κάθε περίπτωση οι αντηλιακές μεμβράνες προσφέρουν παράλληλα τον υψηλότερο δείκτη προστασίας από τις επιβλαβείς υπεριώδεις ακτίνες, σε ποσοστό 99% στο σύνολό τους (UVA, UVB & UVC). Ουσιαστικά, τοποθετώντας αντηλιακές, διακοσμητικές ή μεμβράνες ασφαλείας στην οικία σας, τον επαγγελματικό σας χώρο ή το όχημα σας, είναι σαν να φοράτε αντηλιακό με τον υψηλότερο δείκτη προστασίας για όσο διάστημα βρίσκεστε μέσα από τον υαλοπίνακά. Αντίστοιχη προστασία παρέχεται και στα δομικά στοιχεία και έπιπλα από αλλοιώσεις και αποχρωματισμούς.

Προστασία από αποχρωματισμούς / ελάττωση της αντηλιάς

‘Ενα σημαντικό πλεονέκτημα των αντηλιακών μεμβρανών είναι η δυνατότητα τους να απορρίπτουν στη συντρηπτική πλειοψηφία τους την υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου, κάτι που δεν είναι δυνατό από κανένα άλλο μέσο σκίασης ή υαλοπίνακα ειδικής κατασκευής. Οι UV ακτίνες δεν προσβάλουν μόνο το δέρμα μας, προσβάλουν με τον ίδιο τρόπο και όλα τα αντικείμενα γύρω μας προκαλώντας αλλοιώσεις και αποχρωματισμούς. Σε συνδυασμό με τις αντηλιακές ιδιότητες που μπορεί να σας προσφέρει μια μεμβράνη, απορρίπτεται μεγάλο ποσοστό θερμότητας, και ο συνδυασμός τους καθυστερεί τον αποχρωματισμό και τις αλλοιώσεις των προϊόντών και αντικειμένων όπως βλέπουμε και στην εικόνα – Causes of Fading.Αιτίες για τον αποχρωματισμό

Η αντηλιά συναντάται σε πολλές καθημερινές οχλήσεις των οφθαλμών μας, είτε αυτές προέρχονται απευθείας από το ηλιακό φώς, από αντανάκλαση του σε κάποιο γειτονικό κτίριο, από τα φώτα διερχόμενου οχήματος και έχει ως αποτέλεσμα τη διάσπαση της προσοχής μας έως, τον εκνευρισμό μας σε παρατεταμένη διάρκεια αλλά και επιβλαβή κατάλοιπα στα μάτια μας. Η αντηλιακές μεμβράνες, ανάλογα μα τη σκουρότητά τους, προσφέρουν ελλάτωση της αντηλίας από 29 εως 80%, καθιστώντας πολύ ευκολότερο το να εργαστούμε, να οδηγήσουμε ή και να απολαύσουμε / διασκεδάσουμε στο περιβάλλον που βρισκόμαστε.

 
 

«Γυαλιά ηλίου και αντηλιακό» σε όλους τους υαλοπίνακες

Ο ανθρώπινος οργανισμός έχει ανάγκη την ηλιακή ακτινοβολία προκειμένου να αφομειώσει και να επεξεργαστεί τις βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία τα οποία προσλαμβάνει από την τροφή του, αλλά την ίδια ώρα η παρατεταμένη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία καθίσταται επικίνδυνη για τον ίδιο. Κατ’ αντιστοιχία, ο πλανήτης μας χρειάζεται τον ήλιο προκειμένου να ζεσταθεί η ατμόσφαιρα, οι χερσαίες, θαλάσσιες και αέριες μάζες, αλλά την ίδια ώρα οι κλιματικές αλλαγές που προκλήθηκαν από την ανεξέλεγκτη χρήση των πόρων οδηγούν σε ραγδαίες κλιματικές αλλαγές.

Όντας όλοι μας εξοικιωμένοι με τη χρήση αντηλιακών και αναζητώντας γυαλιά ηλίου για να προστατεύσουμε τα μάτια μας, γιατί να μη προεκτείνουμε τη συνήθειά μας και στους υαλοπίνακες που μας περιβάλουν, ώστε να είμαστε προστατευμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας αλλά και να προσφέρουμε τα ευεργετικά αποτελέσματα στο κλίμα του πλανήτη μας, όπως επεξηγήθηκαν παραπάνω?

Διαθέτουμε τις 2 κορυφαίες σειρές αντηλιακών μεμβρανών της Johnson Window Films για το αυτοκίνητό σας

Η σειρά Marathon έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

Αντηλιακές μεμβράνες parmprizkozani
Η σειρά Marathon προσφέρει:
 
 • Έως 60% απόρριψη θερμοκρασίας.
 • Έως 94% μείωση της αντηλιάς, δηλαδή το φως του ήλιου που αντανακλάται.
 • Πάνω από 99% απόρριψη της ακτινοβολίας UV.
 • Έχει πολύ ωραίο μαύρο χρώμα, που μοιάζει σχεδόν με τα εργοστασιακά φιμέ τζάμια.
 • Υψηλής απόδοσης – υβριδική τεχνολογία μετάλλου και βαφής χρώματος στη μεμβράνη για ακόμα μεγαλύτερη προστασία και αποβολή θερμοκρασίας (+40%).
 • Μοναδική αντιχαρακτική τεχνολογία CST – Ακόμα μεγαλύτερη αντοχή και διαύγεια.
 • Εγγύηση εφ όρου ζωής γραπτώς.

Η σειρά InsulatIR / Nano-ceramic έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

Αντηλιακές μεμβράνες Glassdrive
Η σειρά InsulatIR προσφέρει:
 
 • Έως 93% απόρριψη της υπέρυθρης ακτινοβολίας IR που είναι υπεύθυνη για την αίσθηση της ζέστης στο εσωτερικό του αυτοκινήτου!
 • Έως 92% μείωση της αντηλιάς, δηλαδή το φως του ήλιου που αντανακλάται.
 • Πάνω από 99% απόρριψη της ακτινοβολίας UV.
 • Έχει πολύ ωραίο μαύρο χρώμα, που μοιάζει σχεδόν με τα εργοστασιακά φιμέ τζάμια.
 • Υπερυψηλής απόδοσης – κεραμική νανοτεχνολογία που εξασφαλίζει τη μέγιστη απόρριψη θερμότητας / υπέρυθρης ακτινοβολίας.
 • Μοναδική αντιχαρακτική τεχνολογία CST – Ακόμα μεγαλύτερη αντοχή και διαύγεια.
 • Συμβατές με συσκευες GPS και ραδιοσήματος – δεν εμποδίζει τη λήψη και μετάδοση των multimedia των αυτοκινήτων καθώς και των κινητών τηλεφώνων.
 • Εγγύηση εφ όρου ζωής γραπτώς.

Η Glassdrive Τσαντεκίδης τοποθετεί αντηλιακές μεμβράνες (φιμέ) της Johnson Window Films στο αυτοκίνητο σας για τους εξής λόγους:

 
 • Απορρίπτουν το 99% των βλαβερών ακτινοβολιών UV
 • Αποβολή θερμοκρασίας έως 78% στο εσωτερικό του αυτοκινήτου
 • Απορρίπτουν έως 93% την υπέρυθρη ακτινοβολία IR.
 • Μείωση της αντηλιάς 92%.
 • Συγκρατούν τα θραύσματα σε περίπτωση ατυχήματος
 • Προστατεύει επιβάτες από δερματικές παθήσεις
 • Προστατεύει το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας και ειδικά με την τοποθέτηση κεραμικής μεμβράνης στο εμπρόσθιο παρμπρίζ δεν υπάρχουν σκισίματα και σκασίματα του ταμπλό και των αερόσακων!
 • Μειώνει τη θερμοκρασία στο εωτερικό του αυτοκινήτου
 • Βοηθάει την καλύτερη λειτουργία του κλιματιστικού
 • Προσθέτει κύρος και διακριτικότητα
 • Ομορφαίνει την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας

Στην Glassdrive Τσαντεκίδης θεωρούμε ότι η καλύτερη απόδειξη της δουλειάς μας είναι πολύ απλά ...η δουλειά μας!

Scroll to Top